enda

Edderskønne edderkopper 2 - Spytteedderkoppen

Adam Schmedes, Danmark, 2018

7 min.DK/DokumentarfilmBørnefilm

Spytteedderkoppen, der bor nede under gæstehuset, sover om dagen og jager om natten. Til det har den udviklet nogle helt særlige egenskaber. En hun bliver indfanget og studeret i et syltetøjsglas. Det er en frygtelig oplevelse, der næsten tager livet af hende. I løbet af natten afslører hun sine særlige evner. Men om familien får set hvad hun kan, skal vi ikke afsløre her.

Del af serie.
Edderkopper er en af udviklingens mest succesfulde dyregrupper. Der er flere hundrede eller tusinder i hver en have. De er dygtige specialister på hver sit område og gemmer på mange overraskende hemmeligheder. I hvert afsnit følger vi nogle få individer af én art af edderkopper.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Edderskønne edderkopper 2 - Spytteedderkoppen
Dansk titel Edderskønne edderkopper 2 - Spytteedderkoppen
Part of Edderskønne edderkopper (oversigt)
Emneord Danmark, Edderkopper
Instruktør Adam Schmedes
Produktionsland Danmark
Internationalt salg
Aldersgrænse Tilladt for alle (1935-1997)
Vurdering Se Medierådets vurdering
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab
Producent Loke Film
Med støtte fra Det Danske Filminstitut

Instruktion

Instruktion Adam Schmedes

Produktion

Produktion Dorthe Rosenørn Schmedes

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF