enda

Edderskønne edderkopper 4 - Vandedderkoppen

Adam Schmedes, Danmark, 2018

7 min.DK/DokumentarfilmBørnefilm

Vandedderkoppen har fundet en virkelig smart måde at leve under vand på. Med en luftklokke hun selv spinder og fylder luft i. En anden særlig heldig edderkop bor i et forladt sneglehus, men hun har glemt at fortøjre det til bunden, og da hun fylder luft i, sker der noget overraskende. Men i dag er også en sørgelig dag, for en af vandedderkopperne får sine ben i klemme i en muslingeskal.

Del af serie.
Edderkopper er en af udviklingens mest succesfulde dyregrupper. Der er flere hundrede eller tusinder i hver en have. De er dygtige specialister på hver sit område og gemmer på mange overraskende hemmeligheder. I hvert afsnit følger vi nogle få individer af én art af edderkopper.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Edderskønne edderkopper 4 - Vandedderkoppen
Dansk titel Edderskønne edderkopper 4 - Vandedderkoppen
Part of Edderskønne edderkopper (oversigt)
Emneord Danmark, Edderkopper
Instruktør Adam Schmedes
Produktionsland Danmark
Internationalt salg
Aldersgrænse Tilladt for alle (1935-1997)
Vurdering Se Medierådets vurdering
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab
Producent Loke Film
Med støtte fra Det Danske Filminstitut

Instruktion

Instruktion Adam Schmedes

Produktion

Produktion Dorthe Rosenørn Schmedes

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF