enda

Flygtninge - 14 år senere

Danmark, 2010

11 min.DK/Dokumentarfilm

I 1997 var Folkekirkens Nødhjælp med til at lave film om en flygtningefamilie i Cambodja. De var lige vendt tilbage til deres gamle landsby og skulle nu starte forfra med at bygge deres liv op. 14 år senere vender vi tilbage til familien for at vise dem filmen fra dengang og følge op på deres liv. Et liv, der samtidig fortæller historien om Cambodjas udvikling siden borgerkrigen.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Flygtninge - 14 år senere
Dansk titel Flygtninge - 14 år senere
International titel Refugee - 14 years later
Emneord Cambodia, Flygtninge, 2010-2019, Landsbyer
Producent Poul Kjar
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Folkekirkens Nødhjælp
Internationalt salg
Comment Filmen er udsendt af Folkekirkens Nødhjælp på dvd, indeholdende både dansk og engelsk version, hver på 11 minutter.
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab Folkekirkens Nødhjælp

Produktion

Producer Poul Kjar
Research Lisbeth Engbo

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF