enda

Folkekirkens Nødhjælp

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
Flygtninge - 14 år senere 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De besatte 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fra ord til handling 1991 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Altiplano 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Naboer 1990 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Namibia - Kirkerne og uafhængigheden 1989 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Brød til verden 1987 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Limuru Boys' Centre 1986 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
To landsbyer 1986 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Kirken mod apartheit 1985 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Tro og politik 1984 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Marias dag 1983 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Udvikling - kirkernes hjælpearbejde i 60 år 1982 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Men virkeligheden er en anden - Guinea Bissau og den nye informationsorden 1982 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Saucundas anden afgrøde - et risprojekt i Guinea Bissau 1981 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Bolivia - hverdag på højsletten 1981 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
De fattigste af de fattige - Udvikling blandt Indiens stammefolk 1981 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Tørke uden grænser 1980 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Og så er det jo de bliver fattige 1979 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
En fremtid for Bangladesh 1979 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Calcutta 1978 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
En bondefamilie i Vestafrika 1976 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
En byfamilie i Vestafrika 1976 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
En nomadefamilie i vestafrika 1976 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hos os i Jordan 1972 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Nødhjælp til selvhjælp 1972 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hos os i Bangladesh 1972 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hos os i Tanzania 1972 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Lad dem leve 1970 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Broen til Biafra 1968 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Giv os i dag 1966 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Meheba - et fristed for flygtninge Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Et nyt liv i Bangladesh Rekvirent U/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Grand Prix 2003 Odense Internationale Film Festival 2003 De besatte
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.