enda

Kærlighedspolitiet

Krister Moltzen, Danmark, 2006

28 min.DK/Dokumentarfilm

Hvad skal der til, for at to mennesker har et reelt ægteskab? Skal de elske hinanden? I så fald hvor højt? Og hvis ikke, hvad er det så et ægte ægteskab skal indeholde?
Det her er en film om kærlighed og ægteskab og samlivskontrol og simultanafhøring, og om hvordan man undersøger ægteskaber. Normalt er der ikke nogen, der sætter spørgsmålstegn ved det, man står og lover hinanden nede i kirken. Men hvis man gifter sig med en udlænding, ser sagen lidt anderledes ud. Så skal den danske Udlændingeservice nemlig kontrollere, om man har et proformaægteskab. Når Udlændingeservicen har et par mistænkt for at have et proformaægteskab, sætter de en større undersøgelse i gang - en undersøgelse, der er designet til at finde frem til de ægtefolk, der snyder med deres ægteskab. Men hvad er det, der mangler i et proformaægteskab? Hvordan bærer man sig ad med at teste den slags? Og hvad sker der, hvis man tester testen på et pæredansk ægtepar hævet over enhver mistanke?
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Kærlighedspolitiet
Dansk titel Kærlighedspolitiet
International titel The Love Police
Emneord Ægteskab, Samfundsforhold, Livsvilkår, Danmark, 2000-2009
Instruktør Krister Moltzen
Fotograf Lars Reinholdt, Krister Moltzen
Lyd Reda El-Kheloufi, Reda El-Kheloufi
Komponist Rasmus Bjerre
Produktionsland Danmark
Internationalt salg
Tekniske data Farve
Comment Produceret på Filmværkstedet. Prod. nr. 2006101
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab

Instruktion

Instruktion Krister Moltzen

Foto

Foto Lars Reinholdt
Foto Krister Moltzen

Musik

Musik Rasmus Bjerre

Lyd

Lyd Reda El-Kheloufi
Lyd Reda El-Kheloufi

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF