enda

Reda El-Kheloufi

(1977 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
A New Beginning 2019 Lyddesigner DK/Dokumentarfilm
Western Arabs 2019 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Barn af umulig kærlighed 2017 Lydefterarbejde DK/Dokumentarfilm
På kanten af frihed 2017 Lydsupervisor, Lydmix DK/Dokumentarfilm
Digital Romance 2016 Lydmix DK/Kort fiktion
Shoot for the Moon 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Lyddesign DK/Spillefilm
Europamestrene 2013 Lyd Tv-serie
Afterparty 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Rytteriet II 2013 Toneassistent Tv-serie
Matar Extraños 2013 Lyddesign, Lydmix DK/Dokumentarfilm
Weekendfar 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Travelling with Mr. T 2012 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Kapringen 2012 Boom operator DK/Spillefilm
Pockets of resistance 2011 Lyd DK/Dokumentarfilm
1/2 revolution 2011 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Bubbles 2011 Lydoptagelser DK/Spillefilm
R 2010 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
København 2009 Tonemester DK/Kort fiktion
Bolsjefabrikken 2009 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Manden med de gyldne ører 2009 Lyd Tv-serie
Alliancen 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Panser 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Til vi ses 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Landskaber 2008 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Der er en krig ude foran mit vindue 2007 Lyd DK/Kort fiktion
Marts 2007 Lyddesign DK/Kort fiktion
Kærlighedspolitiet 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Instinkt 2006 Lyddesign DK/Kort fiktion
Brevet 2005 Lyd DK/Kort fiktion
Det sidste døgn 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Glashus 2005 Lyd DK/Kort fiktion
The Road to Manderlay 2005 Lydklipper Tv-dokumentar
Sort oktober 2005 Lydklipper DK/Kort fiktion
Omars jul 2005 Lyd Tv-serie
En anden pige 2003 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.