enda

Katjakaj & Bentebent 1

Anders Morgenthaler, Danmark, 2001

69 min.

DVDen indeholder 13 afsnit af den animerede tv-serie om KatjaKaj og BenteBent. KatjaKaj og BenteBent er mærkelige og finder på mange mærkelige ting. DVDen indeholder afsnittene:
1. Hvad er der galt i at bruge en blå gnu som indkøbsvogn, 2. På stranden, 3. Der var engang en lille sky, der vist nok var en ko, 4. Hvor er tiden blevet af, 5. Vejviseren, 6. Nu skal vi se fjernsyn, 7. Hvad stiller man op med en lidt for fed hund, 8. Pengene gror ikke på træerne, 9. Sofavælger, 10. Når man finder en grøntsag, 11. Hvorfor engle ikke har vinger, 12. 13 blå irritationer, 13. Pelle Pirat en fætter eller noget.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Katjakaj & Bentebent 1
Dansk titel Katjakaj & Bentebent 1
Instruktør Anders Morgenthaler
Produktionsland Danmark
Dansk distribution Angel Distribution
Aldersgrænse Tilladt for alle
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Dansk distribution Angel Distribution

Instruktion

Instruktion Anders Morgenthaler

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.