enda

Katjakaj & Bentebent 2

Anders Morgenthaler, Danmark, 2001

69 min.

DVDen indeholder 13 afsnit af den animerede tv-serie om KatjaKaj og BenteBent. KatjaKaj og BenteBent er mærkelige og finder på mange mærkelige ting. DVDen indeholder afsnittene:
1. Fjernsyn og historien om at finde en kæreste til ham, 2. Flaskemunken, 3. Robulter X møder mage, 4. Sugekoppilen og det halve kongerige, 5. Hvide mis og kælderhavet, 6. Øjet i nakken, 7. Pelle Pirat bliver voksen, 8. Historien om en fortæller, 9. BenteBents lille historie, 10. Zoologisk fjernsyn, 11. Tegnekrigen, 12. Dengang JEG var dreng, 13. Ostehørmeren.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Katjakaj & Bentebent 2
Dansk titel Katjakaj & Bentebent 2
Instruktør Anders Morgenthaler
Produktionsland Danmark
Dansk distribution Angel Distribution
Aldersgrænse Tilladt for alle
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Dansk distribution Angel Distribution

Instruktion

Instruktion Anders Morgenthaler

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.