enda

Konservativ Ungdoms Landslejr 1943

Danmark, 1943

38 min.DK/Dokumentarfilm

Den 1.-8. august 1943 samler Konservativ Ungdom 1000 unge danskere til den største danske politiske ungdomslejr nogensinde. Landslejren etableres på grunden mellem Hvidkilde Slot og Ollerup Gymnastikhøjskole, hvor unge mænd og kvinder knokler med at få lejren op at stå. Den 1. august ankommer deltagerne med tog eller på cykel, og den 2. august åbnes landslejren med en højtidelig morgenparade.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Konservativ Ungdoms Landslejr 1943
Dansk titel Konservativ Ungdoms Landslejr 1943
International titel The Young Conservatives Camp
Andre titler Hvidekildefilmen
Emneord Konservativ Ungdom, Ungdomslejre, Politiske bevægelser, Ungdomsorganisationer, Konservatisme, Politik, Vester Skerninge, Svendborg, 1940-1949
Medvirkende Helmuth Marcussen
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Gunnar Wangel Film
Tekniske data Sort-hvid, Stum
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab Gunnar Wangel Film

Medvirkende

Medvirkende Helmuth Marcussen

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF