enda

Gunnar Wangel Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Sønderjylland i dag og i morgen 1955 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kongehuset i tre generationer 1955 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Levende kyllinger 1953 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
BD-journalen nr. 5 1953 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Jutlandia 1953 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Med kongeparret i Grønland 1952 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
It all comes from beer 1952 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Arven 1951 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Gentofte kommunalbestyrelse 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dansk Boghandels Landsstævne 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Copenhagen 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kongeparrets besøg på Færøerne 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Når tågen letter 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De 1000 faners fest på Dybbøl 1949 Producent Dokumentariske optagelser
Dronning Ingrids regiment indvies 1949 1949 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Grundlovsjubilæet - 5. juni 1949 1949 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
En reportagefilm om Dansk Røde Kors 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Atlantpagten undertegnes 1949 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Aalborg 1948 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
5. Maj 1948 1948 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Omkring 5. maj 1948 1948 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ålborg og Rebild 1948 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En Reportagefilm om Deres Majestæter 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bryggeren 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Du skønne Land 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De danske Aarsmøder i Sydslesvig 1947 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Landskampen Danmark - Sverige 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
18. April 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Istedløven flyttes til København 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Konservativ Ungdoms Landslejr 1943 1943 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Julemærkefilmen 1939 1939 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Skodsborg Badesanatorium I + II 1938 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gjentofte-Filmen 1937 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.