enda

Muldvarpefilm

Zdenêk Miler, Tjekkoslovakiet, 1970

Antologi

Tegnefilm. Den lille mus fortæller muldvarpen, at haveejeren sidder og ser en udsendelse om bekæmpelse af muldvarpe. Muldvarpen ødelægger antennen, og haveejeren indleder en vild jagt, der resulterer i total ødelæggelse af den pæne have. Haveejeren drager af sted efter muldvarpegift, men imens gør muldvarpen og musen haven pænt i stand igen. Da haveejeren kommer hjem, finder han muldvarpens lille spade og leverer den tilbage, så muldvarpen kan grave videre ¿ uden for haven.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Muldvarpefilm
Dansk titel Muldvarpefilm
Andre titler Hvordan muldvarpen fik bukser med lommer, Muldvarpen og den grønne stjerne, Muldvarpen og pindsvinet, Muldvarpen og slikkepinden, Muldvarpen og tændstikæsken, Muldvarpen og medicinen, Muldvarpen og musikken, Muldvarpen og raketten, Muldvarpen og telefonen, Muldvarpen og transistorradioen, Muldvarpen og fjernsynet, Muldvarpen som filmstjerne, Muldvarpen og paraplyen, Muldvarpen som kemiker, Muldvarpen som gartner, Muldvarpen som maler, Muldvarpen som fotograf, Muldvarpen som urmager, Muldvarpen til jul, Muldvarpen til karneval, Muldvarpen i en drøm, Muldvarpen i Zoo, Muldvarpen i ørkenen, Muldvarpen i byen, Muldvarpen og bulldozeren, Muldvarpen og bilen, Muldvarpen og tæppet, Muldvarpen og tyggegummiet, Muldvarpen og uret, Muldvarpen og ørnen, Muldvarpen og ægget, Muldvarpen og automobilen, Mulvarpen og fjernsynet, Muldvarpen og fastelavnsmasken
Instruktør Zdenêk Miler
Manuskript Zdenêk Miler
Fotograf Rasmus Nielsen
Klipper M. Látalová
Produktionsland Tjekkoslovakiet
Produktionsselskab Krátky Film
Dansk distribution Dan-Ina Film

Selskaber

Produktionsselskab Krátky Film
Dansk distribution Dan-Ina Film

Instruktion

Instruktion Zdenêk Miler

Manus

Manus Zdenêk Miler

Foto

Foto Rasmus Nielsen

Klip

Klip M. Látalová

Animation

Animation O. Kudrnák
Animation J. Hekrdla
Animation A. Hamrlík
Animation L. Kouba
Animation J. Fróliková

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.