enda

Dan-Ina Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Bohèmeliv 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Traberg 1992 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Where is Musette? 1991 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Spådommen 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Halfaouine - bag sløret 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Forbrydelse eller dumhed 1990 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
I Hired a Contract Killer 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Til en ukendt 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pigen fra tændstikfabrikken 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
How to survive a broken heart - Kærlighedens ti bud 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sangen om kirsebærtid 1990 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Poison 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Leningrad Cowboys go America 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hush-a-bye-baby 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Klumpen 1989 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Bamser og mennesker 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kvinden fra Rose Hill 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kodenavn: Coq Rouge 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
SER Lykken er frihed 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tong Tana - en rejse til Borneos indre 1989 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Cha cha cha 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lille søster kanin 1988 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Ariel 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lille Vera 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den kolde sommer '53 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den kolde sommer 1953 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Min tomme er lom 1987 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Helsinki-Napoli All Night Long 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
De røde marker 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Min ven Ivan Lapsjin 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
En mand med succes 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Er det let at være ung? 1986 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Jimi plays Monterey 1986 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Kærlighedens matadorer 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Peking Opera Blues 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Frida 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
En død mands breve 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gå & se 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Postordrebruden 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Eventyr på små øer 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Livets aften 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tim og hemmelighedsfulde Tulle 1984 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Sneleopardens efterkommer 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det bevæbnede paradis 1984 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Eventyret om Tsar Saltan 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Planet parade 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den forsvundne elefant 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hjertets glød 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Loma - den glemte ven 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Store lille dreng 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
På farten i New York 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sabine, 7 år 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Passionens labyrint 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Her ligger landet med grønne marker 1982 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Smil, klovn, smil 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Agonia - Dødskampen 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tyrannens hjerte 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Afsked 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kort, men godt? 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tiden står stille 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Trællenes børn 1980 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Fantastisk tid 1980 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Trællenes oprør 1979 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Katteprinsen 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sangen om Sibirien 1979 Distributionsselskab
Moskva tror ikke på tårer 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vandringsmanden 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bomsalva 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vejen til byen 1978 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Trællene 1978 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Angi Vera 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Christiania 1977 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Opstigningen 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nat over Chile 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
One man 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fire dage til døden 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
De 141 dage 1977 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Krabat 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nådeskuddet 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den sidste nadver 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sangen om Chile 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den stærke Ferdinand 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Prinsessen på ærten 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den spanske ravn 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Grimme, dumme og beskidte 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
En bedre verden 1976 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ingen mands datter 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Elvis! Elvis! 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sagen Vera Romeyke 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den pukkelryggede hest 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Katerina og hendes tre døtre 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den hvide damper 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kurs mod frihed 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lejren går op i himlen 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Abekattestreger 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Amuletten 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den hvide væg 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Passer vi sammen, skat? 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Spejlet 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sandslottet 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sindbad Søfareren 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Elskede Elektra 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gåden om Kasper Hauser 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ingen røg uden ild 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
En håndfuld kærlighed 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Road movie 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rytteren uden hovede 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Invitationen 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den tapre pige 1973 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Dr. Ivens tavshed 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tre nødder for Askepot 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kærlighed om eftermiddagen 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Indianerdrengen Tschetan 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ruslan og Ljudmilla 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Seks bjørne og en klovn 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mimi - din ære er krænket 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
En dag kom en strisser 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Soljaris 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rosa - Jeg elsker dig 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Foråret kan ikke standses 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Uroligt hjerte 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Familieliv 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
I faderens navn 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kontrol på vejene 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
En dag i Ivan Denisovitsj's liv 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den røde salme 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Advarsel mod en hellig luder 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pigen på kosteskaftet 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lovlige mordere 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mirakler er en kvinde 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skatteøen 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Salamanderen 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Justitsmordet Sacco og Vanzetti 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Drømmen om Katia 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Byen uden årstider 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Muldvarpefilm 1970 Distributionsselskab Antologi
Sikken far - sikken søn 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den hvide fugl med det sorte mærke 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manegens konge 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Antonio dræberen 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
En adelig rede 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dansepoesi 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Brødrene Karamazov 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stormen på Berlin 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ildbuen 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vidnet 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
En spøg 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Veninderne 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Krig og fred II 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nikolaj Bauman 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ich war Neunzehn 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Perfektionisten 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pasgængeren 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Anna Karenina 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kommissæren 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skarpt bevogtede tog 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pas på bilen 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den yderste dom 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rødskæg 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
De to 1965 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Der var engang en gammel mand og en gammel kone 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blondinens kærlighed 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Attentat 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vore sønner 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Krig og fred I 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den første lærer 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Trofasthed 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Soldatens far 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hamlet 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mørkets blomster 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Romance i Moskva 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bolsjojballetten 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
En dag kom en kat 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
En dag kom en kat 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ingen ville dø 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
En optimistisk tragedie 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tornerose 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Havets søn 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Livet skal leves 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ivans barndom 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
For alle de syv vinde 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den kuperede hest 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dingo - historien om den første kærlighed 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
To liv 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Askepot 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
De flammende år 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Underfulde lotuslampe 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
En Mands skæbne 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stjernen 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bødler må også dø 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Aske og diamanter 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
Eugen Onegin 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
Masser af spøgefugle 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
Don Quijote 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Heksejagt 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Brændende vidder 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Karnevalsnatten 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tranerne flyver forbi 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stille flyder Don 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den enogfyrretyvende 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Helligtrekongers aften 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hestebremsen 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kærlighedens veje II 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Romeo og Julie 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tre mand på en tømmerflåde 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kærlighedens veje I 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Oprøret i bjergene 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ballettens stjerner 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Høvdingen tjekke og hans slægt 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kosakhesten 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kunstens perler 1952 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Sadko søger lykken 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stormfulde toner 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den store koncert 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kejserens undersåt 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Idioten 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Chopins ungdom 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den unge garde (1. del) 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den unge garde (2. del) 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lad os dog leve 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Volga-Volga 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Regnbuen 1944 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ivan den Grusomme I 1944 Distributionsselskab U/Spillefilm
Partisankvinden 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alexander Parkhomenko 1942 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vyborg-kvarteret 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Magt og ære 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Matroserne fra Kronstadt 1936 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tjapajev 1934 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den ny Gulliver 1934 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hele verden ler 1934 Distributionsselskab U/Spillefilm
Oktober 1928 Distributionsselskab U/Spillefilm
Carmen 1916 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.