enda

Når vi er anderledes

Danmark

61 min.DK/Dokumentarfilm

Der er oprør og opgør med det etablerede. Provoer og parcelhuse skyder op, og vi skaber nye måder at bo, rejse, tænke og leve på.
01: Alle gør oprør. 02: Viva la grisefest. 03: Femø forbudt for mænd. 04: Christiania - en fristad bliver født. 05: Provoerne hærger. 06: Tvinds kamp for en ny samfundsorden. 07: Ritt til kamp mod RUC's rebeller. 08: Fra parcelhus til kollektiver. 09: Rockerkrigen hærger. 10: Flygtninge strømmer til Danmark. 11: BZ'erne får tag over hovedet. 12: Verdens første bøssevielse.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Når vi er anderledes
Dansk titel Når vi er anderledes
Andre titler Højdepunkter fra det 20. århundrede, Danmarks historie
Emneord Danmark, Danskere, 1970-1979, 1980-1989, 1990-1999
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Substanz
Internationalt salg
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab Substanz

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF