enda

Substanz

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Flammen & Citronen 2008 I samarbejde med DK/Spillefilm
Århus 2006 Produktionsselskab Antologi
Oplevelser langs Strandvejen 2006 Produktionsselskab Antologi
Det fælles Danmark 2005 Produktionsselskab Antologi
Syd- og Sønderjylland 2004 Produktionsselskab Antologi
Midt- og Vestjylland 2004 Produktionsselskab Antologi
Sjælland, Lolland Falster og Møn 2004 Produktionsselskab Antologi
København 2004 Produktionsselskab Antologi
Østjylland 2004 Produktionsselskab Antologi
Nordjylland 2004 Produktionsselskab Antologi
Fyn 2004 Produktionsselskab Antologi
Bornholm 2004 Produktionsselskab Antologi
Længe leve husmoderen 2004 Produktionsselskab Antologi
Mørke skyer truer Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det nye land Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Teenager gennem tiderne Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Når vi er anderledes Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nye forbindelser Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Folket vågner til kamp Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
I fællesskab Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fra surrealisme til samba Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tyskerne kommer Produktionsselskab Antologi
Mod bedre tider Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Danmark bliver moderne Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
I krigens skygge Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
På afgrundens rand Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sammenhold i krisetid Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det lysner i det lille land Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klaphat og kartoffelkur Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Modstanden vokser Produktionsselskab Antologi
Befrielsen Produktionsselskab Antologi
De illegale fotografer Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Oprør Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Amager Produktionsselskab Antologi
Mod Europa med forbehold Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tog & jernbaner Produktionsselskab Antologi
Forførende reklamer Produktionsselskab Antologi
En lille en Produktionsselskab Antologi
Indre by Produktionsselskab Antologi
Krølle på halen Produktionsselskab Antologi
Ulykker og katastrofer Produktionsselskab Antologi
Danskerne på skolebænken Produktionsselskab Antologi
Ferien Produktionsselskab Antologi
Biler & trafik Produktionsselskab Antologi
Bacon, brød og bajere Produktionsselskab Antologi
Forbrugsfest Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Når gløderne springer Produktionsselskab Antologi
Over alle grænser Produktionsselskab Antologi
Jeg en gård mig bygge vil Produktionsselskab Antologi
Marken er mejet Produktionsselskab Antologi
Frederiksberg Produktionsselskab Antologi
Broerne Produktionsselskab Antologi
Sport Produktionsselskab Antologi
Folkefester Produktionsselskab Antologi
De kongelige kommer forbi Produktionsselskab Antologi
Færingernes egen historie: Oplevelser fra 1907 til i dag Produktionsselskab Antologi
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.