enda

Teenager gennem tiderne

Danmark

73 min.DK/Dokumentarfilm

Op gennem det 20. århundrede bliver de unge en helt ny samfundsgruppe, med egen kultur og skiftende udtryksformer. Der er læderjakker, hippier, flippere, diskere og Hip-hop'ere. Tag med på Roskilde Festival, til pigtrådskoncert i Hit House, eller oplev da Jazzmusikken kom til byen. Udvalgte historier om ungdomslivet fra 1896 til 1993.
01: Jazz og negermusik. 02: En sund sjæl i et sundt legeme. 03: Københavns vilde natteliv. 04: Skolen bliver lige for alle. 05: Sex er ikke noget vi snakker om. 06: Den vilde ungdom. 07: Ungdom med strøm på. 08: Flipper, disker eller punker. 09: Børnene tager ordet. 10: Festivalerne rocker ungdommen. 11: Hip Hop-feber rammer landet. 12: BZ'erne får tag over hovedet. 13: Next stop Sovjet.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Teenager gennem tiderne
Dansk titel Teenager gennem tiderne
Andre titler Højdepunkter fra det 20. århundrede, Danmarks historie
Emneord Unge, Ungdomskultur, Teenagers, Danskere, Danmark, 1900-1999
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Substanz
Internationalt salg
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab Substanz

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF