enda

Paa Eventyr i Magasin du Nord

Danmark, 1926

6 min.DK/ReklamefilmVirksomhedsfilm

Reklamefilm for Magasins børneafdeling. Sloganet lyder: "Tag Deres børn med i Magasin, når De vil klæde dem, og når De vil glæde dem!"
Lille Tut skal ekviperes, og det sker selvfølgelig i Magasin! Mens Tut prøver jakker og frakker i børneafdelingen, flirter hendes storesøster med en ung mand, der betragter dem på afstand. Da Tuts mor møder en bekendt og hendes storesøster dagdrømmer om den unge mand, ser Tut sit snit til at gå på eventyr i Magasins legetøjsafdeling. Familien bliver forfærdet, da de opdager, at Tut er væk. Men den unge mand, der har fulgt efter Tut, hjælper familien med at finde hende og vinder søsterens hjerte.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Paa Eventyr i Magasin du Nord
Dansk titel Paa Eventyr i Magasin du Nord
International titel Looking for Adventure in Magasin du Nord
Emneord Magasin du Nord, Stormagasiner, Børn, København, 1920-1929
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Nordisk Films Kompagni
Internationalt salg
Tekniske data Sort-hvid, Stum
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab Nordisk Films Kompagni
Rekvirent Magasin du Nord

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF