enda

Magasin du Nord

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Et blik er nok 1982 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bliv en ny kvinde 1957 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Saa gik 1952 1952 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Saa gik 1951 1951 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Magasin du Nord 1951 Rekvirent DK/Reklamefilm
Saa gik 1950 1950 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Saa gik 1949 1949 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Saa gik 1948 1948 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Solstrejf paa Strøget 1947 Rekvirent DK/Reklamefilm
Saa gik 1947 1947 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Saa gik 1946 1946 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Saa gik 1945 1945 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Saa gik 1944 1944 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Saa gik 75 Aar 1943 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Saa gik 1943 1943 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Saa gik 1942 1942 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Saa gik 1941 1941 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Forumfilmen 1937 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Paa Eventyr i Magasin du Nord 1926 Rekvirent DK/Reklamefilm
Den gyldne drøm 1925 Rekvirent DK/Reklamefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.