enda

Saa gik 1950

Danmark, 1950

24 min.Dokumentariske optagelserUgerevyer, Virksomhedsfilm

Magasin du Nords årsrevy 1950:
1) Status: over hele huset tælles varerne op. Hovedkassen er 'revisionscentralen'. Millionvis af varer er opregnet i mere end 100.000 poster.
2) Ved en højtidelighed i Holmens Kirke den 18. april var Hjemmeværnet repræsenteret ved Magasins kommando. Kong Frederik ankommer for at vende det første blad i en mindebog for faldne danskere under 2. verdenskrig.
3) Den franske udstilling i Forum løber af stabelen i juni. Magasin gav Strøget ekstra kollorit ved med 10 dages varsel at lave en festlig fortovscafe. Den blev så stor en succes, at man lod den stå helt til september.
4) Den 1. marts overtager Magasin hjørneejendommen Kgs. Nytorv/Lille Kongensgade. Cafe A Porta videreføres af Magasins egen restauratør Meier. Cafeen blev istandsat uden at man ændrede det mindste ved de minderige lokaler.

Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Saa gik 1950
Dansk titel Saa gik 1950
International titel Magasin du Nord - a revue of 1950
Andre titler Magasin du Nord årsrevy 1950, Magasin du Nord aarsrevue 1950
Emneord Magasin du Nord, Stormagasiner, Mindehøjtideligheder, Anden Verdenskrig, Udstillinger, Restauranter, Kvinder, Forum, Tøj, Mode, Modeopvisninger, Forbrugerkultur, Revyer, Jul, 1950-1959
Medvirkende Kong Frederik IX, Dronning Ingrid, Winston Churchill
Produktionsland Danmark
Internationalt salg
Tekniske data Sort-hvid, Stum
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab
Rekvirent Magasin du Nord

Medvirkende

Medvirkende Kong Frederik IX
Medvirkende Dronning Ingrid
Medvirkende Winston Churchill

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF