enda

Dronning Ingrid

(1910 – 2000)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dansk Filmjournal 1 1966 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Tronfølgerens forlovelse 1966 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Med kongeparret i Thailand 1962 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
I anledning af... 1960 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Sparegrisens filmrevy nr. 7 1958 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Prinsesse Margrethes 18 års fødselsdag 1958 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Danmarks konge 1957 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Nyt poliohospital 1956 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kongebesøg i Rebild og Aalborg 1956 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Begivenheder 1955 1955 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Dronning Margrethe II som ung 1955 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Bogense Lokalhistoriske Arkiv 1955 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Landsstævnet i Odense 1954 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kejser Haile Selassies besøg 1954 1954 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Dronning Juliane og Prins Bernhard gæster Danmark 1953 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Saa gik 1952 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 107 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 091 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Ebeltofts 650 års jubilæum 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Børnenes filmmagasin nr. 3 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 109 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 094 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 090 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 074 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kongeparrets besøg i Brønderslev 24. juli 1951 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 075 1951 Speaker Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 099 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Sommerdage paa Graasten Slot 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Saa gik 1950 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Den britiske udstilling 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 038 1950 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Politikens filmjournal 069 1950 Speaker Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 061 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 063 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
De 1000 faners fest på Dybbøl 1949 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Julemærkefilmen 1949 1949 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Politikens filmjournal 014 1949 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Politikens filmjournal 010 1949 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Vikingeskibet Hugin 1949 Speaker DK/Dokumentarfilm
Politikens filmjournal 002 1949 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kongefilmen Frederik IX 1949 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Grundlovens 100-års jubilæum 1949 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Kongedage i København 1948 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kong Haakons Besøg i København 1948 Medvirkende Dokumentariske optagelser
5. maj i Tuborg Havn 1948 Medvirkende Dokumentariske optagelser
De tusind Faners Fest 1948 Medvirkende Dokumentariske optagelser
5. Maj 1948 1948 Medvirkende Dokumentariske optagelser
1000 Aars Festen i Ribe 1948 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Flyvekatastrofen i Kastrup 1947 Medvirkende Dokumentariske optagelser
En Reportagefilm om Deres Majestæter 1947 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Kongen er død - Kongen leve 1947 Speaker DK/Dokumentarfilm
Diverse ugerevyindslag 1945-1946 1946 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Dansk Idræts-Forbunds Jubilæumsfilm 1946 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Frihedens Sol over Danmark 1945 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Dansk Film Revy 1937-1942 1942 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Dansk Film Revy 1941-1942 1942 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Aarhus 500 års jubilæum 1941 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Reportagefilm Danmark 1941 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Opførelsen af Aarhus Raadhus 1938-41 1941 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kongen som Farfar 1940 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Amalienborg 1940 1940 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Kong Christian d. X's 70 Aars Fødselsdag 1940 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Den travle Juletid 1940 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Landbrugsudstillingen på Bellahøj 1938 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Oddesundbroens Indvielse 1938 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Hans Majestæt Kongen indvier Næstveds nye Havneanlæg 1938 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Indvielsen af Storstrømsbroen paa Hans Majestæt Kongens Fødselsdag 1937 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Regeringsjubilæet 1937 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Ringridningsfesten i Tønder 1937 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Statsminister Stauning Filmreportage 1936 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kronprinseparrets bryllup 1935 1935 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Bondetoget til Kongen 1935 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kongeparret i Ringkøbing Medvirkende Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.