enda

Se Fyn fra Odins Taarn

Danmark, 1937

11 min.DK/DokumentarfilmTuristfilm

Odins Tårn er projekteret og opført af Monberg & Thorsen i 1935. 110 meter over havet er der bygget en restaurant med plads til 200 gæster. Den øverste udsigtsplatform ligger i 191 meters højde. Udsigten er forrygende, og tårnet er et populært udflugtsmål.
Optagelser fra seværdigheder i og omkring Odense: et friluftsbad, frugtauktionen i Gartnernes Salgshal, H.C. Andersens barndomshjem og museet, Odense Rådhus, Odense Teater og Grand Hotel, Fyns Forum, Zoologisk Have, Banegården, Thomas B. Thriges dynamo, havnen og kongeskibets ankomst med Kong Chr. X samt byens gader og parker.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Se Fyn fra Odins Taarn
Dansk titel Se Fyn fra Odins Taarn
International titel Odense - the capital of Funen
Emneord Odense, Odins Taarn, Kongeskibet Dannebrog, 1930-1939
Fotograf Marius Holdt
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Daku-Film
Dansk distribution Teatrenes Filmskontor
Internationalt salg
Tekniske data Sort-hvid, Tone
Aldersgrænse Tilladt for alle (1935-1997)
Vurdering Se Medierådets vurdering
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab Daku-Film
Dansk distribution Teatrenes Filmskontor

Foto

Foto Marius Holdt

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF