enda

Marius Holdt

(1877 - 1974)

Fotograf. Født Marius Nissen Holdt i Kolding. Trickfilmfotograf på mange film, bl.a. tegnefilmen "Fyrtøjet". Marius Holdt var ejer af produktionsselskabet Daku-Film.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grævlingen og harerne 1950 Produktion DK/Kort fiktion
Rømødæmningen 1948 Foto DK/Dokumentarfilm
Fyrtøjet 1946 Foto DK/Spillefilm
Amager bliver større 1941 Produktion DK/Dokumentarfilm
Bornholm - Danmarks Solskinsø 1938 Foto DK/Dokumentarfilm
Se Fyn fra Odins Taarn 1937 Foto DK/Dokumentarfilm
Cirkus-Revyen 1936 Foto DK/Spillefilm
Sol over Danmark 1936 Foto DK/Spillefilm
Lillebæltsbroen 1935 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Storbyens Symfoni 1935 Produktion, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Broen over Lillebælt 1935 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.