enda

Shared Love

11 min.DK/DokumentarfilmOplysningsfilm, Udviklingsbistandsfilm

Det er ikke mange, der har et kamera i Sierra Leone, men det har gruppen, der kalder sig Dove Media Concepts, sparret sammen til. Lige nu er gruppen i gang med at skyde de sidste scener til filmen ¿Shared Love¿, en film om kærlighed og utroskab i Sierra Leone.
Det er emner, som filmens hovedpersoner, Thelma og Tutu, let kan relatere til, da de er enige om, at utroskab er meget udbredt i Sierra Leone. Faktisk er Tutu¿s egen kæreste allerede gift, så hun lever selv i et forhold med en mand, som ¿deler sin kærlighed¿.
Tutu og Thelma deler begge drømmen om at blive kendte og succesfulde skuespillere, og de satser alt på deres karriere. De glæder sig til premieren på ¿Shared Love¿ og håber, at det er filmen, som kommer til at skabe dem en fremtid i filmbranchen.
Filmen er et varmt portræt af et par dygtige, unge skuespillere i Sierra Leone samt deres instruktør, som viser motivation, sammenhold og gå-på-mod i et land, som indtil for bare ti år siden var hærget af en af historiens uhyggeligste borgerkrige.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Shared Love
Dansk titel Shared Love
Instruktør Anna Kirstine Overby Gaarde, Theis Mølstrøm Christensen
Produktionsland Danmark
Comment Støttet af Danidas Oplysningsbevilling i forbindelse med Danidas Verdensbilledelegat.
Land : Sierre Leone
Hold : 6

Instruktion

Instruktion Anna Kirstine Overby Gaarde
Instruktion Theis Mølstrøm Christensen

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.