enda

Theis Mølstrøm Christensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
That's it 2015 Lyd DK/Dokumentarfilm
9. april 2015 3. instruktørassistent DK/Spillefilm
Dissonans 2013 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Shared Love 2011 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Dreng 2011 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 1. instruktørassistent, Indspilningsleder DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Mor byttes 2010 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Simon & Malou 2009 Instruktion, Teknisk instruktør DK/Spillefilm
Benja 2009 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Evigt elskes kun det tabte 2008 Toneassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.