enda

Sporvejsfunktionærernes Musikforening i 1926

Danmark, 1927

31 min.Dokumentariske optagelser

Sporvejsfunktionærernes Musikforening: Orkesterprøve i formiddagstimerne i en københavnsk baggård. Flere musikere kommer for sent og bliver skældt ud af dirigent Lottenburger, der dirigerer så taktstokken knækker. Udflugt til Kullen (Mølle) 13. juni 1926. Skovturen 7. juli 1926 - til Lottenborg, Bagsværd Pavillon og Hareskov Pavillon. Udflugt til Helsingør 25. juli 1926 - festpladsen Grønnehaven og derfra med toget til Hellebæk. Sommeren sidste udflugt går til Boserup Sanatorium, hvor orkesteret spiller for patienterne og overlæge Julius Strandgaard. Der er stop på Roskilde Kro både ud og hjem. Efterårskoncert og faneindvielsen 2. oktober 1926 i Tivolis Koncertsal. Julefest i Idrætshuset 2. januar 1927 - ca. 900 børn deltog. Karneval i Idrætshuset 19. februar 1927.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Sporvejsfunktionærernes Musikforening i 1926
Dansk titel Sporvejsfunktionærernes Musikforening i 1926
International titel The Tramway Employees' Musical Society in 1926
Emneord Sporvejsfunktionærer, Orkestre, Dans, Udflugter, Kullen, Sverige, Skibe, Sanatorier, Koncerter, Jul, Foreningsliv, Karneval, Foreninger, Fastelavn, Tivolis Koncertsal, Roskilde, Helsingør, 1920-1929, Tog
Fotograf H.F. Rimmen
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Aktuel Film
Internationalt salg
Tekniske data Sort-hvid, Stum
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab Aktuel Film

Foto

Foto H.F. Rimmen

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF