enda

H.F. Rimmen

(1883 – 1959)

Fotograf. Født 22/07 1883 (Helvig Ferdinand Magenus Christian Jørgen Andreas Rimmen), død 21/07 1959 - 76 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ved forenede Kræfter 1942 Instruktion, Foto DK/Kort fiktion
Sol over Danmark 1936 Fotograf DK/Spillefilm
Syvende Thuleekspedition 1933 Foto Dokumentariske optagelser
Idrætsfilmen Internationale 1929 Foto DK/Dokumentarfilm
En Dag paa Dronning Louises Børnehospital 1929 1929 Foto Dokumentariske optagelser
Fra Mørke til Lys 1928 Instruktion, Foto DK/Kort fiktion
Sporvejsfunktionærernes Musikforening i 1926 1927 Foto Dokumentariske optagelser
Børnenes Kontor 1926 Foto DK/Dokumentarfilm
Den store Grønlandsfilm 1922 Foto DK/Dokumentarfilm
Stodderprinsessen 1920 Foto DK/Spillefilm
Kærlighed overvinder Alt 1919 Foto DK/Spillefilm
Avisdrengen 1918 Foto DK/Spillefilm
Ansigtet i Floden 1918 Foto DK/Spillefilm
Glædens Dag 1918 Foto DK/Spillefilm
Lykkens Budbringer 1918 Foto DK/Spillefilm
De mystiske Fodspor 1918 Foto DK/Spillefilm
Prinsessens Tilbeder 1918 Foto DK/Spillefilm
Solen, der dræbte 1918 Foto DK/Spillefilm
Ansigtet lyver II 1917 Foto DK/Spillefilm
Forbryderkongens Datter 1917 Foto DK/Spillefilm
Herregaards-Mysteriet 1917 Foto DK/Spillefilm
Kvinden med de smukke Øjne 1917 Foto DK/Spillefilm
Mand mod Mand 1917 Foto DK/Spillefilm
Skriget fra Djævlekløften 1917 Foto DK/Spillefilm
Synd skal sones 1917 Foto DK/Spillefilm
Troen, der frelser 1917 Foto DK/Spillefilm
Under Kærlighedens Aag 1917 Foto DK/Spillefilm
Vestens Børn 1917 Foto DK/Spillefilm
Hjertestorme 1916 Foto DK/Spillefilm
Naar Hjerterne kalder 1916 Foto DK/Spillefilm
Gaardsangersken 1916 Foto DK/Kort fiktion
Truet Lykke 1916 Foto DK/Spillefilm
Brandmandens Datter 1915 Foto DK/Spillefilm
Gissemands Kærlighedshistorie 1915 Foto DK/Kort fiktion
Den gæve Ridder 1915 Foto DK/Spillefilm
Hr. Petersens Debut 1915 Foto DK/Kort fiktion
Den hvide Rytterske 1915 Foto DK/Spillefilm
I de unge Aar 1915 Foto DK/Spillefilm
Kærlighedens Firkløver 1915 Foto DK/Kort fiktion
Lille Teddy 1915 Foto DK/Spillefilm
Kærlighed og Venskab 1912 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.