enda

Trællenes børn 7 - Credentia

28 min.DK/Kort fiktionAnimation

Vi skriver 1633 og der er intet nyt under solen. Sædvanen tro hærges Europa af krige. Jonas og tre af børnene dør af pest. Mor Karen er alene tilbage med sønnen Lasse og datteren Gunhild. De tager den forældreløse Credentia til sig. Hun arbejder på den nye papirmølle, hvor Lasse også får arbejde. Om vinteren føder Credentia i hemmelighed et barn, der viser sig at være dødfødt. Serie på ni tegnefilm efter Sven Wernströms bøger.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Trællenes børn 7 - Credentia
Dansk titel Trællenes børn 7 - Credentia
Emneord Trælle, Slægtshistorie, Historie, Norden
Instruktør Jannik Hastrup, Birthe Dalland, Preben Nygård, Liller Møller, Poul Dupont, Malene Ravn, John Ravn, Purnima Rao, Anders Sørensen
Manuskript Sven Wernström
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Trællenes Børn
Internationalt salg
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab Trællenes Børn

Instruktion

Instruktion Jannik Hastrup
Instruktion Birthe Dalland
Instruktion Preben Nygård
Instruktion Liller Møller
Instruktion Poul Dupont
Instruktion Malene Ravn
Instruktion John Ravn
Instruktion Purnima Rao
Instruktion Anders Sørensen

Manus

Manus Sven Wernström

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF