enda

Malene Ravn

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vejen er lang - om Kvindebevægelsens historie 2016 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Jeg mener - Jeg ser 2007 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Elviras gade 1995 Instruktion, Foto, Stills, Producer DK/Dokumentarfilm
Lasse Lasse lille 1993 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Bare løgn! 1991 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Tang - bønder i havet 1989 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Asian Heart - kone pr. postordre 1986 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Jeg troede vi havde en aftale 1982 Regi DK/Dokumentarfilm
De er jo ikke engang danskere! 1981 Instruktion, Idé DK/Dokumentarfilm
Trællenes børn 7 - Credentia 1980 Instruktion DK/Kort fiktion
Trællenes børn 8 - Flugten fra spindehuset 1980 Instruktion DK/Kort fiktion
Trællenes børn 9 - Englefabrikken 1980 Instruktion DK/Kort fiktion
Trællene 1 - Halte 1978 Instruktion DK/Kort fiktion
Trællene 2 - Ylva 1978 Instruktion DK/Kort fiktion
Trællene 3 - Oluf 1978 Instruktion DK/Kort fiktion
Hvem myrder hvem? 1978 Kostumer DK/Spillefilm
Trællene 1978 Figurtegner DK/Spillefilm
Hellere rask og rig end syg og fattig 1977 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Ta' det som en mand, frue 1975 Kostumer, Regi DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.