enda

Trællene 2 - Ylva

25 min.DK/Kort fiktionAnimation

Tiden er nu omkring år 1150. Trælpigen Ylva og bondedrengen Ingvar er født på samme dag og samme gård. Hendes liv er bestemt til trællearbejde, hans til at være en fri mand. Ingvar har også en ældre bror, Holmsten og to søstre. Havde gårdmanden haft flere sønner kunne de have dyrket mere jord. Nu kan de lige dyrke det nødvendigste. Da Ylva og Ingvar er 12 år, bliver Holmsten kastet af en hest og dør. Serie med ni tegnefilm efter Sven Wernströms bøger.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Trællene 2 - Ylva
Dansk titel Trællene 2 - Ylva
Emneord Trælle, Slægtshistorie, Historie, Norden
Instruktør Jannik Hastrup, Li Vilstrup, Malene Ravn, Kjeld Simonsen, Anne-Marie Steen Petersen, Poul Dupont, Ebbe Preisler
Manuskript Sven Wernström
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Trællenes Børn
Internationalt salg
Aldersgrænse Tilladt for alle
Vurdering Se Medierådets vurdering
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab Trællenes Børn

Instruktion

Instruktion Jannik Hastrup
Instruktion Li Vilstrup
Instruktion Malene Ravn
Instruktion Kjeld Simonsen
Instruktion Anne-Marie Steen Petersen
Instruktion Poul Dupont
Instruktion Ebbe Preisler

Manus

Manus Sven Wernström

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF