enda

Ebbe Preisler

(1942 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tralala 2009 Producent DK/Dokumentarfilm
Historien bag kameraet 2006 Medvirkende Tv-dokumentar
Klassens klovn 2003 Produktion DK/Dokumentarfilm
Fejemanden og friheden 1988 Producer DK/Dokumentarfilm
Kajak 1987 Instruktion DK/Kort fiktion
Jeg elsker dig 1987 Produktion DK/Spillefilm
Din daglige dosis 1986 Producent DK/Dokumentarfilm
Ballade i byrådet 1985 Produktion DK/Kort fiktion
Trylle og tøjdyrene 1 - Den gyldne ring 1985 Produktion DK/Kort fiktion
Ofelia kommer til byen 1985 Præproduktion DK/Spillefilm
Gittes monologer - Per Højholt 1984 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Samson og Sally 1984 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Din nabos søn [kort version] 1983 Producer DK/Dokumentarfilm
Cirkus Børnerock 1982 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Klimakteriet 1982 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Din nabos søn 1981 Produktion DK/Dokumentarfilm
Supertanker 1981 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Trællenes børn 8 - Flugten fra spindehuset 1980 Produktion DK/Kort fiktion
Kalule 1979 Produktion DK/Dokumentarfilm
Grønlandske kvindearbejder 1979 Produktion DK/Dokumentarfilm
Trællenes oprør 1979 Produktion DK/Spillefilm
Charlie Rivel - en film om en klovn 1978 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Trællene 2 - Ylva 1978 Instruktion DK/Kort fiktion
Kloden rokker 1978 Produktion DK/Dokumentarfilm
Fem dage for freden 1978 Produktion DK/Dokumentarfilm
Aftenlandet 1977 Produktion DK/Spillefilm
Svend Wiig Hansen i Nikolaj Kirke 1977 Produktion DK/Dokumentarfilm
Frie sigøjnere 1977 Producer DK/Dokumentarfilm
Et undertrykt folk har altid ret 1976 Producent DK/Dokumentarfilm
Arbejderkvinder i Grønland 1975 Producer DK/Dokumentarfilm
Vi er både rigtige og kloge 1975 Producent DK/Kort fiktion
Hudegrunden, Vesterbro 1974 Klip DK/Dokumentarfilm
Thy-lejren 1970 1974 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Robert Jacobsen 1974 Producer DK/Dokumentarfilm
Maleren Ole Schwalbe 1974 Producent DK/Dokumentarfilm
Mao: "Grib dagen, grib timen" 1972 Klip DK/Dokumentarfilm
Livet er en drøm 1972 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Kina i Danmark 1972 Producent DK/Kort fiktion
Familien med de 100 børn 1972 Produktionsleder DK/Spillefilm
Skæve dage i Thy 1971 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Universitetet besat 1970 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Choices 0 Produktion DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Ungdoms juryens pris for bedste kort film 2004 Odense Internationale Film Festival 2004 Klassens klovn
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Filmverband Sachsen Dansk Festival 1999-11-25 Trællenes børn 8 - Flugten fra spindehuset
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.