enda

Kjeld Simonsen

(1920 - 1988)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Samson og Sally 1984 Animation, Co-instruktør DK/Kort fiktion
Bamses billedbog 1983 Animation (fortekster) Tv-serie
Hvordan det videre gik den grimme ælling 1982 Animation DK/Kort fiktion
Trællenes børn 1980 Animation DK/Spillefilm
Trællenes oprør 4 - Den sorte død 1979 Instruktion DK/Kort fiktion
Trællenes oprør 5 - Oprør og svig 1979 Instruktion DK/Kort fiktion
Trællenes oprør 6 - Bøddelens datter 1979 Instruktion DK/Kort fiktion
Trællenes oprør 1979 Animation DK/Spillefilm
Trællene 1 - Halte 1978 Instruktion DK/Kort fiktion
Trællene 2 - Ylva 1978 Instruktion DK/Kort fiktion
Trællene 3 - Oluf 1978 Instruktion DK/Kort fiktion
Aborresøen - Aborrens børn 1978 Animation DK/Kort fiktion
Aborresøen - Forår 1978 Animation DK/Kort fiktion
Trællene 1978 Animation DK/Spillefilm
Aborresøen - Forurening 1978 Animation DK/Kort fiktion
Aborresøen - Fødekæden 1978 Animation DK/Kort fiktion
Aborresøen - Vinter 1978 Animation DK/Kort fiktion
Hellere rask og rig end syg og fattig 1977 Animator DK/Dokumentarfilm
Instalment - Abzahlung - Tempérament - Afbetaling 1974 Animation DK/Dokumentarfilm
Konen med æggene 1970 Instruktion, Manus, Klip, Animation DK/Kort fiktion
Mixed double 1970 Klip DK/Eksperimentalfilm
Orfeus og Julie 1970 Klip, Animation DK/Eksperimentalfilm
Vanddråben 1969 Manus, Animation DK/Kort fiktion
Psychedille 1968 Animation, Klip DK/Eksperimentalfilm
Solen går ned 1968 Manus, Klip, Animation DK/Kort fiktion
The Saints 1968 Klip, Animation DK/Kort fiktion
Drengen der gik ud i verden for at finde en løve at lege med 1967 Instruktion, Klip, Animation DK/Kort fiktion
K for klods 1967 Manus, Animation DK/Dokumentarfilm
Cellens fysiologi 1967 Animation DK/Dokumentarfilm
Med lov skal bro bygges 1964 Animation DK/Dokumentarfilm
Ballet ballade 1962 Animation DK/Eksperimentalfilm
Fyrtøjet 1946 Animation DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.