enda

Aaron Johnson

(1990 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kick-Ass 2 2013 Dave Lizewski/Kick-Ass U/Spillefilm
Savages 2012 Ben U/Spillefilm
Albert Nobbs 2011 Joe U/Spillefilm
Kick-Ass 2010 Dave Lizewski/Kick-ass U/Spillefilm
Nowhere boy 2010 John Lennon U/Spillefilm
Hormoner, hængerøve og hårde bananer 2008 Robbie U/Spillefilm

Som Aaron Taylor-Johnson

Title År Funktion Category
Godzilla 2014 Ford Brody U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.