enda

Agapi Triantafillidis

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blod, sved og tårer 2019 Fotograf Dokumentarserie
Dreaming Murakami 2018 Fotograf DK/Dokumentarfilm
September 2017 Fotograf DK/Kort fiktion
Gennem drømmehinden 2017 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Alting har en begyndelse 2017 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Swinger 2016 Kameraassistent DK/Spillefilm
Belinda Beautiful 2012 C-fotograf DK/Kort fiktion
No Exit 2010 Produktionsleder, Kameraassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.