enda

Agi Dudas

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Karen Blixen - Storyteller 1995 Klip DK/Dokumentarfilm
Nepal 1-3 1992 Klip DK/Dokumentarfilm
Du store verden - 39 søskende 1991 Klip Tv-dokumentar
Psyko-Lab 1989 Klipper Tv-serie
Transformationer - verdener i forvandling 1988 Klip DK/Dokumentarfilm
Forestillingen 1981 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.