enda

Agnes Nørlund

(1882 – 1973)

Skuespillerinde. Gift med skuespiller Harry Seemann. Også krediteret som Agnes Seemann.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Zirli 1915 Zirli, skovfogedens datter DK/Spillefilm
Fyrtaarnets Hemmelighed 1914 Karen, fyrmesterens steddatter DK/Spillefilm
Det sidste Møde 1914 Edith, oberstens hustru DK/Kort fiktion
Det store Kup 1914 Mary, oberst Hudsons datter DK/Spillefilm
Karnevallets Hemmelighed 1913 Grosserens datter DK/Kort fiktion
Et Skud i Mørket 1913 Frk. Gudrun Lind DK/Kort fiktion
Hustruens Ret 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Gorki 1912 Oda, Hjalmars hustru DK/Spillefilm
Vampyrdanserinden 1912 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den sorte Domino 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Landsbymusikantens Kærlighed 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Natten før Christians Fødselsdag 1909 Medvirkende DK/Kort fiktion
I Forbryderhænder 1909 Medvirkende DK/Kort fiktion
Musen 1908 Medvirkende DK/Kort fiktion
Karneval 1908 Medvirkende DK/Kort fiktion
Svend Dyrings Hus 1908 Barnepigen DK/Kort fiktion
Verdens Herkules 1908 Medvirkende DK/Kort fiktion
Der var engang 1907 Prinsessen DK/Kort fiktion
Guldgossen En bekant til Fritz U/Spillefilm
Medbejlerens Hævn Medvirkende DK/Kort fiktion

Som Agnes Seemann

Title År Funktion Category
Den forvandlede Don Juan 1920 Nina, grosserens kone DK/Kort fiktion
Hendes Helt 1919 Medvirkende DK/Spillefilm
En livlig Drøm 1917 Medvirkende DK/Kort fiktion
Et fremmeligt Barn 1917 Rosalie Rose DK/Kort fiktion
Katastrofen i Jernbane-Tunnelen 1917 Mary, fru Fords datter DK/Spillefilm
De tossede Kvindfolk 1917 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.