enda

Agneta Ekmanner

(1938 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Husets ære 1999 Rannveigs mor U/Spillefilm
Sort lucia 1992 Gunvor Holm U/Spillefilm
Brødrene Mozart 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det parallelle lig 1982 Karen Bentzen, Bergs kone DK/Spillefilm
Mandagene med Fanny 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Garagen 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Per 1975 Marianne, Lorentzens kone DK/Spillefilm
Privatlivets fred 1973 Medvirkende Tv-film
Kære Irene 1971 Sig selv DK/Spillefilm
Som nat og dag 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Jag älskar, du älsker 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Kys og kram 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.