enda

Agnete Schlichtkrull

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hånd i hånd 2018 Stillfotograf Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Stills Tv-serie
Grethe 2017 Stillfotograf Tv-serie
Rytteriet II 2013 Stills Tv-serie
Lykke 2011 Stills Tv-serie
Pagten 2009 Stills Tv-serie
Yallahrup færgeby 2007 Stills Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.