enda

Aidan Quinn

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
A Shine of Rainbows 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Return to Sender 2005 Frank Nitzche/Frank Walsh DK/Spillefilm
Drengene fra Skt. Judes 2003 William Franklin U/Spillefilm
In Dreams 1999 Paul Cooper U/Spillefilm
Michael Collins 1996 Harry Boland U/Spillefilm
Legendernes tid 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Benny & Joon 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Tjenerindens fortælling 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Helt vild med Susan 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Vild og rodløs 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.