enda

Akiva Goldsman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det mørke tårn 2017 Manuskript U/Spillefilm
Winter's Tale 2014 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Lone Survivor 2013 Producer U/Spillefilm
Fair game 2010 Producer U/Spillefilm
Engle og dæmoner 2009 Manus U/Spillefilm
Hancock 2008 Producer U/Spillefilm
I Am Legend 2007 Manus, Produktion U/Spillefilm
Da Vinci mysteriet 2006 Manus U/Spillefilm
Poseidon 2006 Produktion U/Spillefilm
Cinderella Man 2005 Manus U/Spillefilm
Constantine 2005 Produktion U/Spillefilm
I, robot 2004 Manus U/Spillefilm
Starsky & Hutch 2004 Produktion U/Spillefilm
Et smukt sind 2001 Manus U/Spillefilm
Deep Blue Sea 1999 Produktion U/Spillefilm
Lost in space 1998 Manus U/Spillefilm
Batman & Robin 1997 Manus U/Spillefilm
A time to kill 1996 Manus U/Spillefilm
Batman forever 1995 Manus U/Spillefilm
Klienten 1994 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.