enda

Aksel Erhardtsen

(1927 – 2010)

Skuespiller. Gift 1968 med skuespillerinden Lone Rode (f. 1934).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jul på slottet 1986 Wiessenwass Tv-serie
Rejseholdet 1983 Christian Fjord, kriminalkommissær Tv-serie
Vores år 1980 Medvirkende Tv-serie
Søndage med Karl og Gudrun 1974 Karl Tv-serie
Den anden 1972 Han Tv-film
Retspleje 1971 Byretsdommer Tv-film
Rullegardinet 1971 Gren Tv-film
Kreditorer 1971 Gustav Tv-film
Onkel Vanja 1971 Onkel Vanja Tv-film
Søn i huset 1970 Han Tv-film
Til døden os skiller 1969 Medvirkende Tv-film
Resternes politik 1969 Medvirkende Tv-film
Glassplinten 1969 Medvirkende Tv-film
Kys mig på tåen 1968 Medvirkende Tv-film
Jacob von Thyboe 1966 Medvirkende Tv-film
Frøken Mathilde 1966 Medvirkende Tv-film
Alle har ret 1966 Medvirkende Tv-film
En bjørn 1963 Medvirkende Tv-film
Livets rødder 1963 Medvirkende Tv-film
Seks kammerater 1962 Medvirkende Tv-film
Folk og røvere i Kardemomme By 1959 Medvirkende Tv-film
Frisøndag 1959 Medvirkende Tv-film

Som Aksel Erhardsen

Title År Funktion Category
De grønne slagtere 2003 Pastor Villumsen DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Hammer, professor ved Landbohøjskolen Tv-serie
Carmen & Babyface 1995 Skoleinspektøren DK/Spillefilm
Hallo, det er jul 1995 Førstelærer Jøjmose Tv-serie
Alle tiders nisse 1995 Medvirkende Tv-serie
Den sidste færge 1993 Medvirkende DK/Kort fiktion
Sort høst 1993 Hannibal Uldahl-Ege DK/Spillefilm
Det forsømte forår 1992 Havmanden DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Knud Erik, nabo Tv-serie
Drengen der forsvandt 1984 Plantageejer DK/Spillefilm
Koks i kulissen 1983 Krovært DK/Spillefilm
Frøken Jensens pensionat 1982 Larsen Tv-serie
Thorvald og Linda 1982 Mølleren, Lindas mand DK/Spillefilm
Øjeblikket 1980 Overlæge DK/Spillefilm
Johnny Larsen 1979 Hans' far DK/Spillefilm
Nyt legetøj 1977 Gårdejer DK/Spillefilm
Terror 1977 Schatz' far DK/Spillefilm
Bejleren - en jysk røverhistorie 1975 Mølleren DK/Spillefilm
Jule-stue 1967 Medvirkende Tv-film
Den rige enke 1962 Anders Jepsen, landbetjent DK/Spillefilm
Erasmus Montanus 1956 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.