enda

Alberte Blichfeldt

(2002 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Badehotellet 2 2015 Vera Tv-serie
Den perfekte middag 2014 Maria DK/Kort fiktion
Badehotellet 1 2013 Vera Madsen, Amandas lillesøster Tv-serie
Den kæmpestore bjørn 2011 Sophie DK/Spillefilm
Her bor Jensen 2010 Sophie DK/Kort fiktion
Kvinden der drømte om en mand 2010 Josefine DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.