enda

Alex North

(1910 – 1991)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The dead 1987 Musik U/Spillefilm
Good morning, Vietnam 1987 Musik U/Spillefilm
Familiens ære 1985 Musik U/Spillefilm
En sælgers død 1985 Musik Tv-film
Under vulkanen 1984 Musik U/Spillefilm
Police Squad! 1982 Medvirkende Tv-dokumentar
Drage-dræberen - helten fra fortidens mørke 1981 Musik U/Spillefilm
Mellem to venner 1980 Musik U/Spillefilm
Ondt blod 1979 Musik U/Spillefilm
Bid tænderne sammen 1975 Musik U/Spillefilm
Drømmen om friheden 1969 Musik U/Spillefilm
Tre mand skal myrdes 1969 Musik U/Spillefilm
Hvem er bange for Virginia Woolf? 1966 Musik U/Spillefilm
Michelangelo, smerte og ekstase 1965 Musik U/Spillefilm
Indianerne 1964 Musik U/Spillefilm
Cleopatra 1963 Musik U/Spillefilm
Spartacus 1960 Musik U/Spillefilm
Fredløs over Rio Grande 1959 Musik U/Spillefilm
Bag fortæppet 1958 Musik U/Spillefilm
Den lange, varme sommer 1958 Musik U/Spillefilm
Hot Spell 1958 Musik U/Spillefilm
Omstigning til paradis 1951 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.