enda

Alexander Skarsgård

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Legend of Tarzan 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Battleship 2012 Stone Hopper U/Spillefilm
What Maisie Knew 2012 Lincoln U/Spillefilm
Melancholia 2011 Michael DK/Spillefilm
Om Sara 2005 Medvirkende U/Spillefilm
D-Dag 2001 Lises papsøn Tv-film
Salâm, smukke 2000 Johan U/Spillefilm
Hunden der smilede 1989 Medvirkende U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.