enda

Alexandre Willaume-Jantzen

(1972 – )

Skuespiller. Født 20/12 1972.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 S.P. Tv-serie
Good Favour 2017 Hans DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 S.P. Tv-serie
Hundeliv 2016 Adam DK/Spillefilm
Kubo - den modige samurai 2016 Far/Bille U/Spillefilm
Rita 3 2015 Jonas Poulsen Tv-serie
The Last Kingdom 2015 Kjartan Tv-serie
Listen 2014 Police man DK/Kort fiktion
LEGO Filmen - Et klodset eventyr 2014 Batman U/Spillefilm
Rita 2 2013 Jonas Poulsen Tv-serie
Detektiverne 2013 Jo DK/Spillefilm
As You Were 2012 Lars DK/Kort fiktion
Over kanten 2012 Roar DK/Spillefilm
Lorax - skovens beskytter 2012 O'Hare U/Spillefilm
Going Nowhere 2011 Jannik DK/Kort fiktion
Ludvig og julemanden 2011 Niels Glad Tv-serie
To på flugt - et hårrejsende eventyr! 2010 Flynn Rider U/Spillefilm
Megamind 2010 Megamind U/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Benny DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Pornofilmsfotograf DK/Spillefilm
Krysters kartel 2009 Medvirkende Tv-serie
Fri os fra det onde 2009 Roald DK/Spillefilm
De fantastiske 3 2009 Pølsemanden DK/Kort fiktion
Winnie og Karina - The Movie 2009 Fængselsbetjent DK/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Capone U/Spillefilm
Forbrydelsen II 2009 Stig Dragsholm Tv-serie
Deroute 2008 Frederik Tv-serie
A viking saga: Son of Thor 2008 Oyvind DK/Spillefilm
Pels Pelsen 2006 Journalist DK/Kort fiktion
Sange fra baggrunden 2006 Mads DK/Spillefilm
Deadline 2005 Lasse DK/Kort fiktion
Klovn 2005 Sonny Tv-serie
Familien Gregersen 2004 Sixten DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Martin Christensen Tv-serie
Skjulte spor 2000 Henrik Rasmussen, psykolog Tv-serie
Indien 1999 Mand i port DK/Kort fiktion
Skyggen 1998 Mand på badeværelse DK/Spillefilm

Som Alexander W. Jantzen

Title År Funktion Category
Le véritable homme dans la lune 1993 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.