enda

Ali Sivandi

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Medvirkende Tv-serie
Valhalla 2019 Skrymer DK/Spillefilm
Underverden 2017 Semion DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 John Tv-serie
Eliten 2015 Joakim DK/Spillefilm
Adils krig 2014 Omar DK/Kort fiktion
Ækte vare 2014 Tariq DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.