enda

Alicia Vikander

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tomb Raider 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Tulipanfeber 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Mumitroldenes vinter 2017 Stemme U/Spillefilm
Lyset i havet 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Ex Machina 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Den danske pige 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Spionen fra U.N.C.L.E. 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Testament of Youth 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Hotel 2013 Medvirkende U/Spillefilm
The Fifth Estate 2013 Anke Domscheit U/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Dronning Caroline Mathilde DK/Spillefilm
Till det som är vackert 2009 Katarina U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.