enda

Allan Edwall

(1924 – 1997)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rejsen til Melonia 1989 Stemme U/Spillefilm
Åke og hans verden 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hustruskolan 1983 Medvirkende Tv-film
P & B 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Fanny og Alexander 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Rasmus på farten 1981 Oskar U/Spillefilm
Ene hane i kurven 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Brødrene Løvehjerte 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Emil fra Lønneberg 1974 Medvirkende Tv-serie
Emil og grissebassen 1973 Emils far U/Spillefilm
Nye løjer med Emil fra Lönneberg 1972 Anton U/Dokumentarfilm
Emil i Lönneberga 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Udvandrerne 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Klabautermanden 1969 Tor DK/Spillefilm
Syv glade enker 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Vildfugle 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.