enda

Allan Klie

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fantomdrengen 2015 Stemme U/Spillefilm
På toppen af verden 2015 Mowson U/Spillefilm
Houdini 2014 Stemme U/Kort fiktion
Magten over livet 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
For stor 2008 Stemme DK/Kort fiktion
Mia og Migoo 2008 Stemme U/Spillefilm
Livvagterne 2008 Kristian Jung Tv-serie
Skjulte spor 2000 Peter Henriksen, betjent Tv-serie
Hjælp - min datter vil giftes 1993 Klavs, Trines kæreste DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.