enda

Amalie Lyngbo Quist

Producer. Uddannet producer fra den alternative filmskole Super16 i 2013 med afgangsfilmen 'Nu skal vi more os'.

Amalie Lyngbo Quist har siden produceret kortfilmen 'Teenland' (2014), som var nomineret til en Robert for Årets lange fiktion/animation i 2015. Hun spillefilmdebuterede med 'Cutterhead' (2018) og har siden produceret spillefilmene 'Psykosia' (2019), der var udtaget til Venedig Filmfestival, og 'Breeder' (2020).
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Breeder 2020 Producer DK/Spillefilm
Cutterhead 2019 Producer DK/Spillefilm
Psykosia 2019 Producer DK/Spillefilm
Teenland 2014 Producer DK/Kort fiktion
Nu skal vi more os 2013 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.