enda

Amir Mokri

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Transformers: Age of Extinction 2014 Foto U/Spillefilm
Man of Steel 2013 Foto U/Spillefilm
Transformers 3 2011 Foto U/Spillefilm
Season of the Witch 2010 Foto U/Spillefilm
Fast & Furious 4 2009 Foto U/Spillefilm
Vantage Point 2008 Foto U/Spillefilm
National treasure: Book of secrets 2007 Foto U/Spillefilm
Lord of war 2005 Foto U/Spillefilm
Taking Lives 2004 Foto U/Spillefilm
Bad Boys II 2003 Foto U/Spillefilm
Ikke et ord 2001 Foto U/Spillefilm
Coyote Ugly 2000 Foto U/Spillefilm
Eye for an eye 1995 Foto U/Spillefilm
Klub held og glæde 1993 Foto U/Spillefilm
Freejack 1992 Foto U/Spillefilm
En fremmed flytter ind 1990 Foto U/Spillefilm
Blue steel 1989 Foto U/Spillefilm
Slam dance 1987 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.