enda

Anders Claesson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Happy End 2012 Produktionsleder U/Spillefilm
Simon 2011 Produktionskoordinator U/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Tillsammans 2000 Assistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.